HTML

ÉnKép - takacsot

Friss topikok

  • Karbonade: Az első résszel egyáltalán nem értek egyet, Európában az Operának egyelőre jóval nagyobb részesedé... (2009.04.02. 14:07) My browser war
  • takacsot: @Bővíz László: Természetesen lehet. Javasolni tudom a könyvesboltok polcain az önfejlesztés részl... (2009.01.01. 12:30) Az IQ-m
  • natalie: szerintem nagyon jo könyv. ajánlom midenkinek! (2007.09.12. 01:21) Stephen King: A mobil
  • Ismeretlen_28084: zseniális könyv tényleg (2007.04.10. 15:24) Matt Beaumont: E-sztori
  • Ismeretlen_29217: Pontosan az gond, hogy a teszt kódrészletet nem tudják értelmezni. Konkrétan a paraméterátadási m... (2006.10.18. 08:02) Internyúzás

Olvasás elleni kifogások és megoldások

2006.09.17. 11:25 takacsot

Kifogások és megoldások.

  • Nagy meló/Sok időte vesz el. Olvass sokat, hogy gyorsabban menjen. Olvass sok szakmait, hogy a szakmai dolgaid gyorsabban menjenek és több időd legyen.
  • Nem szeretek. Nehéz ez ellen tenni. De mi van, hogy csak nem találtad meg a téged érdeklőt? Mi van, ha csak az a gond, hogy elfáraszt, lehet, hogy csak egy szemüveg kellene? Igaz ebben az esetben nincs is ok ilyen gondokat hallattni. Aki nem akar olvasni az hasznosítsa agysejtjeit a Barátok Közt bonyolult eseményfolyamatainak megértésére.
  • Nincs idő. Az olvasás a legnagyobb időmegtakarító eszköz. Rengeteg dologot leírtak már. Nem kell mindent kitalálnod. Nagyon okos és jó gondolkodású munkatársaim is ebben gyengék. Nem olvasnak utánna dolgoknak,nem is tudják sokszor, hogy akármilyen nagy is, amit kitaláltak nem egy hatalmas újjítás. Statikusan kellen vizslatni a küd minőségét? PMD. Egy felxibilis megoldás kell valamire? Lazán kitalálta a Command patternt úgy, hogy nem is tudta, hogy ennek ez a neve. Mi lenne, ha ismerné is a DP-ket?
  • Nincs idő. Én napi kétszer 20 percet tömegközlekedek. Ez heti minimum 3 óra, amit vétek elpazarolni. Sok emnert látok, akiken látszik, hogy unják az utazást, de csak bambulnak kia fejükből. Meglepően sokat lehet haladni akár 10 perc alatt is. Egész fejezeteket lehet feldolgozni.
  • Nincs idő. NE tévézz. De ha kell akikapcsolódás, akkor a hiradó közben olvass. Ha igényled a híreket, akkor a barátok közt közben olvass. Ha mindkettő kell, akkor a reggeli újságott felejtsd el.
  • Metrón nem tudom olvasni azt amit akarok. Ez igaz, hiszen gyakran fizikai korlátok vannak. Nagy tömeg, nehéz a könyv. Én ezt azzal kerülöm meg, hogy egyszerre több könvet olvasok. A metrózáshoz a kicsiket használom.
  • Megunom a közepénél. Megoldás, mint fentebb. Többkönv egyszerre. Ha én megunok egyett azt félreteszem és fogok egy másikat. Majd később, mikor megint kedvem van hozzá, akkor előveszem.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: time olvas productivity management professionalizm

A bejegyzés trackback címe:

https://takacsot.blog.hu/api/trackback/id/tr98775842

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: فنادق دبي 2017.12.22. 15:54:05

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása