Én a gombát álltalában szeletelve szem, de vásárolni mindig az egész fejeket veszem, mert olcsóbb és jobban is néz ki. De a szeletelés önmagában egy roppan időrabló és unalmas meló. Nosza turnózzuk fel.
Vedd elő a tojásszeletelődet, majd a rácsos részbe tedd bele a gombát. Majd egy laza mozdulattal szeleteld fel. Semmi erőfeszítés és szép szabályos gombaszeleteket kapunk.
Ilyen sem volt még, hogy konyhai proktikát fedeztem fel magamtól.
A következőben azt írom le, hogyan kell omlós marhahúst sütni. Olyan lessz, mint egy álom és az effective munka max 20 perc!
Gombaszeletelés
2006.06.03. 11:58 takacsot
Szólj hozzá!
Címkék: fozes
A bejegyzés trackback címe:
https://takacsot.blog.hu/api/trackback/id/tr10775798
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.