HTML

ÉnKép - takacsot

Friss topikok

  • Karbonade: Az első résszel egyáltalán nem értek egyet, Európában az Operának egyelőre jóval nagyobb részesedé... (2009.04.02. 14:07) My browser war
  • takacsot: @Bővíz László: Természetesen lehet. Javasolni tudom a könyvesboltok polcain az önfejlesztés részl... (2009.01.01. 12:30) Az IQ-m
  • natalie: szerintem nagyon jo könyv. ajánlom midenkinek! (2007.09.12. 01:21) Stephen King: A mobil
  • Ismeretlen_28084: zseniális könyv tényleg (2007.04.10. 15:24) Matt Beaumont: E-sztori
  • Ismeretlen_29217: Pontosan az gond, hogy a teszt kódrészletet nem tudják értelmezni. Konkrétan a paraméterátadási m... (2006.10.18. 08:02) Internyúzás

Extract - Differentiate to avoid being a “me too”

2009.01.28. 20:40 takacsot

 Cooper offers these “seven ingredients of a unique, superior product with real value for the customer”:

  1. Meets customers’ needs better than competitive products.

  2. Is a better-quality product than competitors’ (however the customer defines quality).

  3. Has unique benefits and features for the customer.

  4. Solves customers’ problems with competitive products.

  5. Reduces the customer’s total in-use costs (better value-in-use).

  6. Has highly visible benefits for users.

  7. Is innovative or novel — the first of its kind on the market.

More importantly, he adds: “Note that product superiority is defined in the eyes of the customer!” While you may believe your product to be superior on one or more of these dimensions, it is ultimately up to the market to decide whether this is the case. Too often the view of product superiority and differentiation is different from those within the company versus those in the market.

Original

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://takacsot.blog.hu/api/trackback/id/tr91882462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása